Taustakuva ja teemat

Voit sovittaa aloitusnäytön oman tyylisi mukaiseksi taustakuvilla ja erilaisilla teemoilla. Voit myös vaihtaa lukitusnäytön taustakuvan.

Scr sony homescreen wallpaper menu

Aloitusnäytön taustakuvan vaihtaminen

1. Kosketa näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa ja pidä sitä kosketettuna, kunnes laite tärisee.
    2. Napauta Taustakuvat ja tee valinta.

Teeman asettaminen

1. Kosketa näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa ja pidä sitä kosketettuna, kunnes laite tärisee.
    2. Napauta Teemat.
    3. Valitse asetus ja noudata laitteen ohjeita.

Note

Kun vaihdat teeman, myös tausta vaihtuu joissakin sovelluksissa.

Lukitusnäytön taustakuvan vaihtaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Mukautus > Lock Screen ja napauta sitä.
    3. Valitse vaihtoehto ja vaihda sitten taustakuva noudattamalla ohjeita.