Kokoaminen

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Laitteen näytössä on suojamuovi. Irrota tämä kalvo ennen kosketusnäytön käyttöä. Muussa tapauksessa kosketusnäyttö ei ehkä toimi oikein.

Takakannen irrottaminen

Ill sony 14ca removing back cover
    • Työnnä kynsi aukkoon (kuvan mukaisesti) ja nosta kansi ylös.

Takakannen kiinnittäminen

Ill sony 14ca attaching back cover
    1. Aseta takakansi laitteen takaosan päälle ja lukitse alakulmat paikoilleen painamalla niitä alas.
    2. Siirry alhaalta ylös ja painele kannen reunoja, kunnes kansi napsahtaa paikoilleen.

SIM-mikrokortin asentaminen

Note

Jos asetat SIM-mikrokortin laitteeseen, kun laitteen virta on päällä, laite käynnistyy uudelleen automaattisesti.

Ill sony 14ca insert sim card
    • Irrota takakansi ja aseta SIM-mikrokortti paikoilleen kullanväriset kontaktit alaspäin.

Note

Sinun on käytettävä micro SIM -korttia, jotta laite toimisi asianmukaisesti. Joistain vakiokokoisista SIM-korteista voi irrottaa integroidun SIM-mikrokortin. Kun SIM-mikrokortti irrotetaan vakiokokoisesta SIM-kortista, sitä ei voi liittää takaisin ja käyttää uudelleen vakiokokoisena SIM-korttina. Jos sinulla ei ole SIM-mikrokorttia tai jos nykyinen SIM-korttisi ei sisällä irrotettavaa SIM-mikrokorttia, kysy verkko-operaattorilta, miten saat tai vaihdat SIM-kortin.

Muistikortin asettaminen

Ill sony 14ca insert mem card
    1. Irrota takakansi.
    2. Aseta muistikortti mistikorttipaikkaan siten, että kullanväriset kosketuspinnat osoittavat alaspäin.

SIM-mikrokortin poistaminen

Ill sony 14ca remove sim card ss
    1. Irrota takakansi.
    2. Vedä SIM-mikrokortti ulos paikastaan kokonaan.

Muistikortin irrottaminen

Ill sony 14ca remove mem card ss
    1. Sammuta puhelin tai poista muistikortti valitsemalla Asetukset > Tallennustila > Poista SD-kortti käytöstä .
    2. Irrota takakansi ja irrota sitten muistikortti vetämällä sitä ulospäin.