Sovellusten yleiskuvaus

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus
    Icn sony app alarm

Herätys- ja kellosovelluksilla voit määrittää erilaisia herätyksiä.

Icn sony app chrome

Web-selaimella voit navigoida ja esittää Web-sivuja ja hallita kirjanmerkkejä, tekstiä ja kuvia.

Icn sony app calculator

Laskin-sovelluksella voit suorittaa peruslaskutoimituksia.

Icn sony app calendar

Kalenteri-sovelluksella voit pitää kirjaa tapahtumista ja hallita tapaamisia.

Icn sony app camera

Kameralla voit ottaa kuvia ja kuvata videoleikkeitä.

Icn sony app phonebook

Yhteystiedot-sovelluksella voit hallita puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja muita yhteystietoihin liittyviä tietoja.

Icn sony app downloads

Voit käyttää ladattuja sovelluksia, asiakirjoja ja kuvia.

Icn sony app email

Sähköpostisovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa sähköposteja sekä yksityisiltä tileiltä että yritystileiltä.

Icn sony app facebook

Facebook™-sovelluksella voit toimia sosiaalisessa verkostossa eri puolilla maailmaa olevien ystävien, perheenjäsenten ja työtovereiden kanssa.

Icn sony app radio

Voit selata ja kuunnella FM-radioasemia.

Icn sony app gallery

Albumisovelluksella voit esittää ja käsitellä valokuvia ja videoita.

Icn sony app gmail

Gmail™-sovelluksella voit lukea, kirjoittaa ja järjestellä sähköpostiviestejä.

Icn sony app google search

Voit hakea tietoja laitteesta ja Internetistä.

Icn sony app google maps

Google Maps™ -sovelluksella voit tarkastella nykyistä sijaintiasi, etsiä muita sijainteja ja laskea reittejä.

Icn sony app market place

Siirry Google Play™ -palveluun, jos haluat ladata ilmaisia ja maksullisia sovelluksia laitteeseen.

Icn sony app messaging

Viestinvälityssovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä.

Icn sony app movies

Movies-sovelluksella voit toistaa videoita laitteessa ja jakaa sisältöä ystäviesi kanssa.

Icn sony app music player

Walkman®-sovelluksella voit järjestellä ja soittaa musiikkia, äänikirjoja ja podcast-lähetyksiä.

Icn sony app weather

Voit lukea uutisia ja sääennusteita.

Icn sony app dialer

Voit soittaa valitsemalla numeron manuaalisesti tai smart dial -toiminnolla.

Icn sony app settings

Voit optimoida asetukset vastaamaan vaatimuksiasi.

Icn sony app google talk

Hangouts™-sovelluksella voit jutella ystäviesi kanssa verkossa.

Icn sony app track id

Voit tunnistaa ympärilläsi kuuluvia musiikkikappaleita ja hankkia tietoja artistista, albumista ja muista seikoista.

Icn sony app youtube

YouTube™-sovelluksella voit jakaa ja katsella ympäri maailmaa kuvattuja videoita.

Icn sony app support

Support-sovelluksella voit käyttää tukipalvelua laitteessa. Voit esimerkiksi lukea käyttöopasta, vianmääritystietoja sekä vihjeitä ja temppuja.

Icn sony app update center

Voit ladata ja asentaa uusia sovelluksia ja päivityksiä.

Note

Kaikki verkot ja/tai palveluntarjoajat kaikilla alueilla eivät tue tai listaa kaikkia sovelluksia.