Sovellusnäyttö

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Sovellusnäyttö, joka avataan aloitusnäytöstä, sisältää laitteen mukana tulleet sovellukset ja käyttäjän lataamat sovellukset.

Scr sony generic application screen

Sovellusten näyttäminen sovellusnäytössä

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Sipaise vasemmalle tai oikealle sovellusnäytössä.

Sovelluksen avaaminen sovellusnäytöstä

• Etsi sovellus sipaisemalla vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten sovellusta.

Sovellusnäytön valikon avaaminen

• Kun sovellusnäyttö on avattu, vedä näytön vasen reuna oikealle.

Sovelluksen siirtäminen sovellusnäytössä

1. Voit avata sovellusnäytön valikon vetämällä sovellusnäytön vasenta reunaa oikealle.
    2. Varmista, että Mukautettu järjestys on valittuna kohdasta NÄYTÄ SOVELLUKSET.
    3. Kosketa sovellusta (pitkä painallus), kunnes se suurenee ja laite värisee, ja vedä sovellus sitten uuteen paikkaan.

Sovelluksen pikakomennon lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kosketa sovellusta (pitkä kosketus) sovellusnäytössä, kunnes näyttö värisee, ja vedä kuvake näytön yläosaan. Aloitusnäyttö aukeaa.
    2. Vedä kuvake haluamaasi aloitusnäytön kohtaan ja vapauta sormi.

Sovellusten järjestäminen sovellusnäytössä

1. Voit avata sovellusnäytön valikon vetämällä sovellusnäytön vasenta reunaa oikealle.
    2. Valitse haluamasi valinta kohdasta NÄYTÄ SOVELLUKSET.

Sovelluksen hakeminen sovellusnäytöstä

1. Voit avata sovellusnäytön valikon vetämällä sovellusnäytön vasenta reunaa oikealle.
    2. Napauta Hae sovelluksia.
    3. Kirjoita haettavan sovelluksen nimi.

Sovelluksen asennuksen poistaminen sovellusnäytöstä

1. Voit avata sovellusnäytön valikon vetämällä sovellusnäytön vasenta reunaa oikealle.
    2. Napauta Poista asennus. Kaikissa sovelluksissa, joiden asennus on poistettavissa, on Icn sony home uninstall -kuvake.
    3. Napauta sovellusta, jonka asennuksen haluat poistaa, ja napauta sitten Poista asennus.