Albumin aloitusnäytön valikko

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Albumin aloitusnäytön valikossa voit selata kaikkiin valokuva-albumeihisi, mukaan lukien kameralla otetut valokuva- ja videoalbumit sekä sisältö, jonka jaat verkossa esimerkiksi PlayMemories Online-, Picasa™- ja Facebook-palveluissa. Kun olet kirjautunut tällaiseen palveluun, voit hallita sisältöä, kommentoida valokuvia ja videoita sekä katsoa ystävien kommentteja. Albumisovelluksesta voit myös lisätä valokuviin geotunnisteita, tehdä perustason muokkauksia ja hyödyntää esimerkiksi langatonta Bluetooth®-tekniikkaa ja sähköpostia sisällön jakamisessa.

Scr sony album menu overview wvga
    1 Valokuvien ja videoiden esittäminen PlayMemories Online -palvelussa
    2 Paluu albumisovelluksen aloitusnäyttöön
    3 Kaikkien laitteen kameralla otettujen valokuvien ja videoiden näyttäminen
    4 Kaikkien laitteen eri kansioihin tallennettujen valokuvien ja videoiden näyttäminen
    5 Suosikkivalokuvien ja -videoiden näyttäminen
    6 Kaikkien sellaisten valokuvien näyttäminen, joissa on kasvoja
    7 Valokuvien näyttäminen kartalla tai maapallotilassa
    8 Samassa verkossa olevien valokuvien ja videoiden näyttäminen
    9 Valokuvien ja videoiden esittäminen Facebook™-palvelussa
    10 Valokuvien ja videoiden esittäminen Picasa™-palvelussa
    11 Tarkastele sisältöä siirtymällä ylös- tai alaspäin

Note

PlayMemories Online -palvelu ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Online-palveluiden valokuvien katselu albumissa

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Albumi, napauta sitä ja vedä sitten Albumi-aloitusnäytön vasenta reunaa oikealle.
    3. Napauta haluamaasi online-palvelua ja aloita sen käyttäminen noudattamalla näytön ohjeita. Kaikki palveluun ladatut käytettävissä olevat online-albumit näytetään.
    4. Napauta jotain albumia esittääksesi sen sisällön ja napauta sitten jotain valokuvaa albumissa.
    5. Sipaise vasemmalle, kun haluat nähdä seuraavan valokuvan tai videon. Sipaise oikealle, kun haluat nähdä edellisen valokuvan tai videon.