Lentokonetila

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Lentokonetila on tila, jossa verkko- ja radiolähettimet ja ‑vastaanottimet ovat poissa käytössä, jotta laite ei aiheuttaisi häiriöitä herkkiin laitteisiin. Voit silti pelata pelejä, kuunnella musiikkia ja katsella videoita sekä muuta sisältöä, kunhan kyseinen sisältö on tallennettu muistikortille tai sisäiseen muistiin. Voit myös saada hälytysilmoituksia, jos hälytykset on aktivoitu.

Tip

Lentokonetilan kytkeminen päälle vähentää akun kulutusta.

Lentokonetilan käyttöönotto

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää....
    3. Valitse valintaruutu Lentokonetila.

Tip

Voit myös painaa virtapainiketta Icn sony key and power k90 jonkin aikaa ja valita Lentokonetila avautuvasta valikosta.