Terveydentilaa koskevien tietojen ja hätätilanneyhteystietojen lisääminen

Voit lisätä ja muokata ICE (In Case of Emergency) -tietoja yhteystietosovelluksessa. Voit lisätä terveydentilaa koskevia tietoja, kuten allergia- ja lääkitystietoja, sekä tietoja sukulaisista ja ystävistä, joihin voi ottaa yhteyttä hätätilanteessa. Määrityksen jälkeen ICE-tietoja voidaan käyttää lukitusnäytöstä. Tämä tarkoittaa, että vaikka näyttö olisi lukittuna esimerkiksi PIN-koodilla, kuviolla tai salasanalla, hätäavusta vastaavat henkilöt saavat silti ICE-tiedot käyttöönsä.

Scr sony ice overview

1 Siirry takaisin yhteystietojen päänäyttöön
    2 Näytä lisävalinnat
    3 Näytä ICE-tietoihin kuuluvat terveydentilaa koskevat tiedot ja henkilökohtaiset tiedot
    4 Terveydentilaa koskevat tiedot
    5 ICE-yhteystietoluettelo
    6 Luo uusia ICE-yhteystietoja
    7 Käytä aiemmin määritettyjä yhteystietoja ICE-yhteystietoina

ICE-tietoihin kuuluvien terveydentilaa koskevien tietojen ja henkilökohtaisten tietojen näyttäminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta ICE – In Case of Emergency.
    3. Napauta Icn sony key menu ja valitse sitten Näytä henkilökohtaiset ?tiedot -valintaruutu.

Terveydentilaa koskevien tietojen antaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta ICE – In Case of Emergency.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Muokkaa lääketieteellisiä tietoja.
    4. Muokkaa haluamiasi tietoja.
    5. Kun olet valmis, napauta Valmis.

Uuden ICE-yhteystiedon lisääminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta ICE – In Case of Emergency ja napauta sitten Icn sony btn add contact.
    3. Jos olet synkronoinut yhteystiedot yhden tai useamman tilin välillä ja lisäät yhteystietoja ensimmäistä kertaa, valitse tili, johon yhteystieto on tarkoitus lisätä. Voit myös napauttaa Phone contact, jos haluat ainoastaan käyttää yhteystietoa ja tallentaa sen laitteeseen.
    4. Kirjoita tai valitse haluamasi yhteyshenkilön tiedot.
    5. Kun olet valmis, napauta Valmis.

Note

ICE-yhteystiedolla on oltava ainakin puhelinnumero, johon hätäavusta vastaavat henkilöt voivat soittaa. Jos laite on lukittu lukitusnäytöllä, hätäavusta vastaavat henkilöt näkevät vain ICE-yhteystiedon puhelinnumeron, vaikka yhteystietosovelluksessa olisi muitakin häntä koskevia tietoja.

Aiemmin määritettyjen yhteystietojen käyttäminen ICE-yhteystietoina

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta ICE – In Case of Emergency ja napauta sitten Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Merkitse yhteystiedot, joita haluat käyttää ICE-yhteystietoina.
    4. Kun olet valmis, napauta Valmis.

Note

ICE-yhteystiedolla on oltava ainakin puhelinnumero, johon hätäavusta vastaavat henkilöt voivat soittaa. Jos laite on lukittu lukitusnäytöllä, hätäavusta vastaavat henkilöt näkevät vain ICE-yhteystietojen puhelinnumerot, vaikka yhteystietosovelluksessa olisi muitakin heitä koskevia tietoja.

ICE-tietojen näyttäminen lukitusnäytössä

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta ICE – In Case of Emergency.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    4. Valitse valintaruutu ICE lukitusnäytössä.

Note

ICE-tietojen näytetään lukitusnäytössä oletusarvoisesti.

Lukitusnäytöstä ICE-yhteyshenkilöille soitettavien puhelujen käyttöönotto

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö Icn sony home apptray normal ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta ICE – In Case of Emergency.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    4. Valitse valintaruutu Puhelut käytt. ICE-näkymässä.

Note

Jotkin verkot ja/tai palveluntarjoajat eivät välttämättä tue ICE-puheluja.