Synkronointi online-tilien kanssa

Arrow left Xperia E4g – tuen yleiskatsaus

Voit synkronoida online-tileillä olevat yhteystiedot, sähköpostin, kalenteritapahtumat ja muut tiedot laitteeseesi. Tällaisia tilejä voivat olla esimerkiksi Gmail™, Exchange ActiveSync, Facebook™, Flickr™ ja Twitter™. Voit synkronoida kaikkien tilien tiedot automaattisesti aktivoimalla automaattisen synkronointitoiminnon. Voit myös synkronoida kunkin tilin manuaalisesti.

Online-tilin määrittäminen synkronointia varten

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Napauta Asetukset > Lisää tili ja valitse sitten lisättävä tili.
    3. Luo tili ohjeita noudattamalla tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili.

Online-tilin synkronoiminen manuaalisesti

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal > Asetukset.
    2. Valitse kohdasta Tilit tilin tyyppi ja napauta sitten synkronoitavan tilin nimeä. Näkyviin tulee luettelo kohteista, jotka voidaan synkronoida tilin kanssa.
    3. Merkitse kohteet, jotka haluat synkronoida.
    4. Napauta Icn sony key menu ja sitten Synkronoi nyt.

Online-tilin poistaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal > Asetukset.
    2. Valitse kohdasta Tilit tilin tyyppi ja napauta sitten poistettavan tilin nimeä.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Poista tili.
    4. Vahvista napauttamalla Poista tili uudelleen.