Yhteyden muodostaminen kodin Wi-Fi® -verkkoon ei onnistu

• Käynnistä laite uudelleen, poista Wi-Fi® käytöstä ja ota se sitten uudelleen käyttöön.
    • Käynnistä reititin uudelleen. Tarkista, että reititin on Wi-Fi® -sertifioitu. Laitteesi on Wi-Fi® -sertifioitu, joten jos reititin ei ole, laitteet eivät pysty muodostamaan yhteyttä.

Reitittimen Wi-Fi® -sertifioinnin tarkistaminen

• Katso, onko tuotepakkauksessa tai tuotteen oppaissa Wi-Fi® CERTIFIED -logo tai -lause. Voit myös tehdä hakuja Wi-Fi® CERTIFIED -tuotteiden tietokannasta Wi-Fi® Alliance -verkkosivuilta osoitteesta www.wi-fi.org .
    • Tarkista, että olet Wi-Fi® -reitittimen kantama-alueella. Tarkista Wi-Fi® -signaalin voimakkuus tilariviltä . Jos signaali on heikko tai sitä ei ole lainkaan, siirry lähemmäs Wi-Fi® -aluetta eli laitetta, joka muodostaa Wi-Fi® -verkon.
    • Varmista, että sekä laitteen että reitittimen ohjelmistoversiot ovat uusimmat mahdolliset.
      • Laite: voit tarkistaa laitteen ohjelmistopäivitysten saatavuuden napsauttamalla tätä .
      • Reititin: Saat reititinohjelmiston päivitysohjeet reitittimen valmistajalta.
    • Tarkista seuraavat reititinasetukset tietokoneella. Jos et ole varma, miten asetuksia muokataan, lue reitittimen käyttöopas tai ota yhteyttä reitittimen valmistajaan.
      • Verkkotila/nopeus: vaihda automaattiseen tilaan tai yhdistelmätilaan tilojen b, g tai n sijasta.
      • SSID ja salasana: varmista, että salasanassa ja SSID:ssä ei ole mitään erikoismerkkejä tai muussa kuin vakiomuotoisessa ASCII-merkistössä koodattuja merkkejä.
      • DHCP: varmista, että se on käytössä. Voit kokeilla myös kiinteän IP-osoitteen määrittämistä, jos sinulla on ongelmia Internetin käytössä Wi-Fi® -yhteydellä.
      • MAC-suodatin: Varmista, että se ei ole käytössä. Määritä myös laite sallituksi.
      • Kanava: kokeile jotakin toista kanavaa, mielellään kanavaa 11 tai sitä edeltävää.
    • Lisää laitteen MAC-osoite Wi-Fi® -reitittimen MAC-suodatustaulukkoon. Jotkin reitittimet edellyttävät MAC-osoitetta.

Jos haluat tietää, miten MAC-osoite lisätään MAC-suodatustaulukkoon, lue reitittimen käyttöopas tai ota yhteyttä reitittimen valmistajaan.

Laitteen MAC-osoitteen tarkistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta .
      2. Etsi Asetukset > Tietoja puhelimesta > Tila ja napauta sitä.
      3. Napauta kohtaa Yleinen ja etsi Wi-Fi MAC -osoite .
    • Palauta oletusasetukset. Tämä on joskus paras ratkaisu, jos laitteesi lakkaa toimimasta oikein. Ota kuitenkin huomioon, että oletusasetusten palauttaminen poistaa laitteen sisäisestä muistista kaiken henkilökohtaisen sisältösi. Muista varmuuskopioida tiedot, jotka haluat säilyttää.

Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella

1. Varmista, että Xperia™ Companionin Windows- tai Mac OS -versio on asennettu PC- tai Mac®-koneeseesi.
      2. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
      3. Tietokone: Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneella. Tietokone tunnistaa laitteen hetken kuluttua.
      4. Valitse päänäytöstä varmuuskopiotoiminto .
      5. Varmuuskopioi laitteen tiedot näytön ohjeiden mukaisesti.

Kun laitteen asetuksia palautetaan, laitetta ei pidä käynnistää uudelleen, sillä se saattaa vioittua pysyvästi.

1. Ennen kuin aloitat, muista varmuuskopioida laitteesi sisäiseen muistiin tallennetut tärkeät tiedot muistikortille tai muulle ei-sisäiselle muistille.
      2. Napauta Aloitusnäyttö-näytöstä .
      3. Paikanna ja napauta Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta > Tehdastietojen palautus .
      4. Voit poistaa tietoja, kuten valokuvia ja musiikkia, sisäisestä muistista merkitsemällä Tyhjennä sisäinen tallennustila -valintaruudun.
      5. Napauta Palauta puhelimen asetukset .
      6. Piirrä tarvittaessa näytön lukituksen avauskuvio tai näppäile näytön lukituksen avaussalasana tai -PIN jatkaaksesi.
      7. Vahvista napauttamalla Tyhjennä kaikki .

Laitteesi ei palaudu aikaisempaan Android™-ohjelmistoversioon, kun suoritat tehdasasetusten palautuksen.

Jos unohdat näytön lukituksen avaussalasanan, PIN-koodin tai avauskuvion, voit käyttää laitteen korjaustoimintoa Xperia™ Companionissa ja poistaa tämän suojauskerroksen. Tämä edellyttää, että annat Google-tilisi kirjautumistiedot. Suorittamalla korjausominaisuuden asennat ohjelmiston laitteeseen uudelleen ja voit menettää henkilökohtaisia tietoja.