Laiteohjelmiston päivittäminen tietokoneella ei onnistu

• Varmista, että Xperia™-laitteesi ei ole lukittu. Näyttö ei saa olla lukittu, muuten tietokone ei tunnista laitetta.
    • Kun päivität laiteohjelmiston Xperia™ Companionilla, tietokoneen täytyy olla yhteydessä Internetiin. Käy jossakin verkkosivustossa, esimerkiksi osoitteessa www.sonymobile.com . Tällä tavalla voit tarkistaa, että tietokoneesi on yhteydessä Internetiin. Jos Internet-yhteyttä ei ole, tarkista kaapeli, reititin ja Internet-palveluntarjoajan tiedot.
    • Jos tietokoneessa on palomuuri, varmista, että se ei estä asianmukaisten päivityssovellusten suorittamista.

Palomuurin tarkistaminen

Tarkista palomuuri ja varmista, että alla lueteltujen sovellusten pääsy Internetiin on sallittu.

• Jos käytät PC-konetta:
        • Sony Mobile Update Engine.exe
        • Xperia Companion.exe
        • Xperia Companion.exe.
      • Jos käytät Mac-konetta:
        • Sony Mobile Update Engine.app
        • Xperia Companion.app.
    • Jos yrität päivittää laitteen yritysverkossa, käytössä saattaa olla välityspalvelin. Saat lisäohjeita verkon järjestelmänvalvojalta.
    • Varmista, että käytät laitteen mukana toimitettua USB-kaapelia ja että kaapeli on liitetty kunnolla laitteeseen ja tietokoneeseen.
    • Varmista, että USB-kaapeli ei ole vaurioitunut. Kokeile toista USB-kaapelia tai tietokoneen toista USB-porttia.
    • Jos laitteessa on muistikortti, irrota laite tietokoneesta ja poista muistikortti käytöstä laitteessa. Irrota sitten muistikortti laitteesta ja liitä laite uudelleen tietokoneeseen.

Muistikortin käytöstä poistaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta .
      2. Napauta Asetukset > Tallennustila > Poista SD-kortti käytöstä .
    • Jos laiteohjelmiston päivittämisessä Xperia™ Companion -sovelluksella ilmenee edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä .