Smile Shutter™ -tekniikan käyttäminen hymyilevien kasvojen kuvaamiseen

Smile Shutter™ -tekniikalla voit kuvata kasvot juuri sillä hetkellä, kun ne hymyilevät. Kamera tunnistaa jopa viidet kasvot. Kamera valitsee yhdet niistä hymyntunnistukseen ja tarkentaa niihin automaattisesti. Kun valitut kasvot hymyilevät, kamera ottaa valokuvan automaattisesti.

Hymysuljin™-toiminnon ottaminen käyttöön

1. Aktivoi kamera.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Icn sony camera cap mode normal.
    3. Napauta Hymysuljin ja valitse hymytaso.

Valokuvan ottaminen Smile Shutter™ -toiminnolla

1. Kun kamera on auki ja Smile Shutter™ on otettu käyttöön, osoita kameralla kuvauskohteen suuntaan. Kamera valitsee kasvot, joihin tarkennetaan.
    2. Valitut kasvot näkyvät värillisen kehyksen sisällä, ja valokuva otetaan automaattisesti.
    3. Jos hymyä ei tunnisteta, ota valokuva manuaalisesti napauttamalla näyttöä.