Ääni, soittoääni ja äänenvoimakkuus

Voit säätää saapuvien puheluiden ja ilmoitusten soittoäänen voimakkuutta sekä musiikki- ja videotiedostojen toiston äänenvoimakkuutta. Voit myös asettaa puhelimen äänettömään tilaan, jotta se ei soi kesken kokouksen.

Äänenvoimakkuustasojen säätäminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Ääni > Äänenvoimakkuudet ja napauta sitä.
    3. Vedä äänenvoimakkuuden liukusäätimet haluamiisi kohtiin.

Note

Voit säätää soittoäänen ja median toiston äänenvoimakkuutta myös painamalla äänenvoimakkuusnäppäintä ylös- tai alaspäin, vaikka näyttö olisi lukittuna.

Laitteen asettaminen värinätilaan

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä, kunnes Icn sony statusbar vibrate on tulee näkyviin tilariville.

Laitteen asettaminen äänettömään tilaan

1. Paina äänenvoimakkuusnäppäintä, kunnes laite tärisee ja Icn sony statusbar vibrate on tulee näkyviin tilariville.
    2. Paina äänenvoimakkuusnäppäintä alaspäin uudelleen. Icn sony ics sound silenct tulee näkyviin tilariville.

Tip

Poistu äänettömästä tilasta painamalla äänenvoimakkuusnäppäintä ylöspäin.

Laitteen asettaminen värinä- ja soittoäänitilaan

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni.
    3. Valitse valintaruutu Värinä ja soittoääni.

Soittoäänen valitseminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Puhelimen soittoääni.
    3. Valitse asetus luettelosta tai napauta Icn sony select own ringtone ja valitse laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    4. Vahvista napauttamalla Valmis.

Ilmoituksen merkkiäänen valinta

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Ääni > Ilmoitusääni ja napauta sitä.
    3. Valitse asetus luettelosta tai napauta Icn sony select own ringtone ja valitse laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    4. Vahvista napauttamalla Valmis.

Tip

Joillakin sovelluksilla on omat ilmoitusäänensä, jotka voi valita sovellusasetuksista.

Kosketusäänten ottaminen käyttöön

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni.
    3. Merkitse valintaruudut Valintapaneelin kosketusäänet ja Kosketusäänet.