Valokuvien ja videoiden jakaminen ja hallinta

Voit jakaa valokuvia ja videoita, joita olet tallentanut laitteeseesi. Voit myös hallita niitä eri tavoin. Voit esimerkiksi käsitellä valokuvia erinä, poistaa valokuvia ja linkittää niitä yhteystietoihin.

Note

Et voi ehkä kopioida, lähettää tai siirtää tekijänoikeuksilla suojattuja kohteita. Joitakin kohteita ei myöskään lähetetä, jos tiedostokoko on liian suuri.

Valokuvan tai videon jakaminen

1. Etsi albumissa valokuva tai video, jonka haluat jakaa, ja napauta sitä.
    2. Tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony gallery share.
    3. Napauta sovellusta, jolla haluat jakaa valokuvan, ja lähetä se noudattamalla ohjeita.

Valokuvan käyttäminen yhteystiedon kuvana

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony key menu > Käyttötarkoitus > Yhteyshenkilön kuva.
    2. Jos asiaa kysytään, valitse Puhelinluettelo > Vain kerran ja valitse yhteystieto.

Valokuvan asettaminen taustakuvaksi

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony key menu > Käyttötarkoitus > Taustakuva.
    2. Noudata näytön ohjeita.

Valokuvan kiertäminen

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony key menu.
    2. Valitse Kierrä. Valokuva tallennetaan uuden suuntaisena.

Valokuvan tai videon poistaminen

1. Kun katsot kuvaa, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony menu delete.
    2. Napauta Poista.

Valokuva- ja videoerien käyttäminen albumissa

1. Kun katselet valokuvien ja videoiden pikkukuvia albumissa, napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Valitse kohteet.
    2. Napauta kohteita, joita haluat käyttää. Valitut kohteet on merkitty sinisellä kehyksellä.
    3. Käsittele valitsemiasi kohteita työkalurivin työkaluilla.

Tip

Voit aktivoida valintatilan myös koskettamalla ja pitämällä alhaalla kohdetta, kunnes sen kehys muuttuu siniseksi. Sitten voit valita muita kohteita napauttamalla niitä.

Kasvoja sisältävien valokuvien analysointi Album-sovelluksessa

Voit analysoida mitä tahansa laitteessa olevia valokuvia, joissa on ihmisten kasvoja. Kun valokuva-analyysitoiminto on aktivoitu, se pysyy päällä, ja uudet valokuvat analysoidaan niitä lisättäessä. Kun analyysi on tehty, voit ryhmitellä kaikki samaa henkilöä esittävät valokuvat yhteen kansioon.

Valokuva-analyysin ottaminen käyttöön

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Albumi ja napauta sitä.
    3. Vedä Albumi-aloitusnäytön vasenta reunaa oikealle ja napauta sitten Kasvot. Kaikki laitteesi valokuvat analysoidaan ja ryhmitellään Nimeämättömät kasvot -kansioon.

Kasvojen nimeäminen

1. Napauta Kasvot-ruudussa kansiota Nimeämättömät kasvot, selaa kansioon Muut kasvot ja valitse nimettävät kasvot.
    2. Napauta Lisää nimi.
    3. Kirjoita nimi ja napauta Valmis > Lisää uusi henkilö.

Kasvojen nimen muokkaaminen

1. Kun katsot kuvaa koko näytön näkymässä, tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony key menu > Muokkaa nimitunnisteita.
    2. Napauta OK.
    3. Napauta muokattavaa kasvojen nimeä.
    4. Muokkaa nimeä ja napauta sitten Valmis >Lisää uusi henkilö.