Sähköpostin asetusten määrittäminen

Laitteen sähköpostisovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä sähköpostitiliesi kautta. Sähköpostitilejä, myös Microsoft Exchange ActiveSync -yritystilejä, voi olla yksi tai useita samanaikaisesti.

Sähköpostitilin määrittäminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Suorita asennus loppuun näytön ohjeiden mukaisesti.

Note

Joidenkin sähköpostipalveluiden tapauksessa sinun on otettava yhteys palveluntarjoajaan ja pyydettävä häneltä tiedot sähköpostitilin asetuksista.

Lisäsähköpostitilin lisääminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytöstä  sovellusnäyttökuvaketta Sony-älypuhelimessa.
    2. Etsi ja napauta Sähköposti.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset > Lisää tili.
    4. Syötä sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Seuraava. Jos sähköpostitilin asetuksia ei voi ladata automaattisesti, voit viimeistellä asennuksen manuaalisesti.
    5. Kun olet valmis, napauta Seuraava.