Laitteen uudelleenkäynnistäminen ja palauttaminen

Voit pakottaa laitteen käynnistymään uudelleen tai sammumaan, jos se lakkaa vastaamasta tai ei käynnisty uudelleen normaalisti. Asetuksia ja henkilökohtaisia tietoja ei poisteta.

Voit myös palauttaa laitteen alkuperäiset tehdasasetukset. Tämä on joskus tarpeen, jos laite lakkaa toimimasta asianmukaisesti, mutta huomaa, että jos haluat säilyttää tärkeitä tietoja, sinun on ensin varmuuskopioitava tiedot muistikortille tai muualle kuin sisäiseen muistiin. Lisätietoja on kohdassa Sisällön varmuuskopioiminen ja palauttaminen .

Jos laite ei käynnisty tai hauat palauttaa laitteesi ohjelmiston, voit korjata laitteen Xperia™ Companionilla. Katso lisätietoja Xperia™ Companionin käytöstä kohdasta Tietokonetyökalut.

Note

Laitteen uudelleenkäynnistys ei ehkä onnistu, jos akun varaus on vähissä. Liitä laite laturiin ja yritä uudelleenkäynnistystä uudelleen.

Laitteen pakottaminen käynnistymään uudelleen

1. Paina ja pidä alhaalla virtapainiketta Icn sony key and power k90
    2. Napauta avautuvassa valikossa Käynnistä uudelleen ja vahvista sitten napauttamalla OK. Laite käynnistyy uudelleen automaattisesti.

Laitteen pakottaminen sammumaan

Ill sony 14je force shutdown ss
    1. Irrota takakansi.
    2. Paina OFF-painiketta kynän kärjellä tai vastaavalla esineellä.

Note

Älä käytä kovin teräviä esineitä, jotka saattavat vioittaa OFF-painiketta.

Tehdasasetusten palautus

Note

Kun laitteen asetuksia palautetaan, laitetta ei pidä käynnistää uudelleen, sillä se saattaa vioittua pysyvästi.

1. Ennen kuin aloitat, muista varmuuskopioida laitteesi sisäiseen muistiin tallennetut tärkeät tiedot muistikortille tai muulle ei-sisäiselle muistille.
    2. Napauta Aloitusnäyttö-näytöstä  sovellusnäyttökuvaketta Sony-älypuhelimessa.
    3. Paikanna ja napauta Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta > Tehdastietojen palautus.
    4. Voit poistaa tietoja, kuten valokuvia ja musiikkia, sisäisestä muistista merkitsemällä Tyhjennä sisäinen tallennustila -valintaruudun.
    5. Napauta Palauta puhelimen asetukset.
    6. Piirrä tarvittaessa näytön lukituksen avauskuvio tai näppäile näytön lukituksen avaussalasana tai -PIN jatkaaksesi.
    7. Vahvista napauttamalla Tyhjennä kaikki.

Note

Laitteesi ei palaudu aikaisempaan Android™-ohjelmistoversioon, kun suoritat tehdasasetusten palautuksen.

Note

Jos unohdat näytön lukituksen avaussalasanan, PIN-koodin tai avauskuvion, voit käyttää laitteen korjaustoimintoa Xperia™ Companionissa ja poistaa tämän suojauskerroksen. Tämä edellyttää, että annat Google-tilisi kirjautumistiedot. Suorittamalla korjausominaisuuden asennat ohjelmiston laitteeseen uudelleen ja voit menettää henkilökohtaisia tietoja.

Laitteen ohjelmiston korjaaminen Xperia™ Companionilla

Note

Ennen ohjelmiston korjaamista varmista, että tiedät Google™-kirjautumistietosi. Suojausasetuksistasi riippuen voit joutua syöttämään ne käynnistääksesi laitteen ohjelmiston korjaamisen jälkeen.

1. Varmista, että PC:hen tai Maciin® on asennettu Xperia Companion.
    2. Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneessa ja paina Software repair päänäytössä.
    3. Asenna ohjelmisto uudelleen ja suorita korjaus loppuun näytön ohjeiden mukaisesti.