Näytön tallentaminen

Näytön tallennusominaisuudella voit tehdä videoita siitä, mitä laitteen näytössä tapahtuu. Tästä ominaisuudesta on apua esim. kun haluat luoda opetusohjelman tai tallentaa videoita laitteella pelaamistasi peleistä. Tallennetut videoleikkeet tallennetaan albumiin automaattisesti.

Pikakomentojen ja kansioiden yleiskatsaus

Scr sony record screen overview

1 Pienennä/jatka näytön tallennusikkunaa
    2 Tallenna näyttö
    3 Tallenna näyttö etukameran ollessa aktiivinen
    4 Siirry näytön tallennusasetuksiin
    5 Sulje näytön tallennusikkuna

Näytön tallentaminen

1. Paina virtanäppäintä jonkin aikaa, kunnes kehoteikkuna tulee näkyviin.
    2. Napauta Icn sony record screen.
    3. Kun näytöntallennusikkuna on auki, napauta Icn sony start record screen. Tallennuksen ajastin avautuu.
    4. Lopeta näytön tallentaminen napauttamalla ajastinta ja napauttamalla sitten Icn sony finish record screen.

Näytön tallentaminen etukameran ollessa aktiivinen

1. Kun näytöntallennusikkuna on auki, napauta Icn sony front camera record screen avataksesi etukameran näytöntallennusikkunan.
    2. Aloita näytön tallennus ja videon sieppaus etukameralla napauttamalla Icn sony start record screen.
    3. Lopeta tallentaminen napauttamalla ajastinta ja napauttamalla sitten Icn sony finish record screen.
    4. Voit poistaa etukameran näytöntallennusikkunan käytöstä napauttamalla Icn sony front camera record screen.

Tip

Kun etukameran näytöntallennusikkuna avautuu, vedä Icn sony resize front camera window muuttaaksesi ikkunan kokoa ja napauta Icn sony record still picture tallentaaksesi still-kuva.

Äskettäisten näyttötallennusten näyttäminen

• Kun näytön tallennus on valmis, vedä tilariviä alaspäin ja napauta nähdäksesi uusimman näyttötallennuksen.

Tip

Voit myös näyttää näyttötallennukset albumissa.