Musiikin tunnistaminen TrackID™-tekniikalla

TrackID™-musiikintunnistuspalvelulla voit tunnistaa ympäristössä kuulemasi kappaleen. Äänitä vain lyhyt näyte kappaleesta, niin palvelu ilmoittaa artistin, nimikkeen ja albumin muutamassa sekunnissa. Voit hankkia TrackID™-sovelluksen tunnistaman kappaleen ja tutkia TrackID™-listoista, mitä TrackID™-käyttäjät eri puolilla maailmaa etsivät. Saat parhaat tulokset, kun käytät TrackID™-toimintoa hiljaisessa ympäristössä.

Scr sony trackid overview

1 Näytä TrackID™-valinnat
    2 Avaa TrackID™-aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle
    3 Tunnista kuunneltavan musiikin esittäjä

Note

TrackID™-sovellusta ja TrackID™-palvelua ei tueta kaikissa maissa tai kaikilla alueilla, kaikissa verkoissa ja/tai kaikkien palveluntarjoajien liittymissä.

Musiikin tunnistaminen TrackID™-tekniikalla

1. Napauta Aloitusnäyttö -näytössä kohtaa Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta TrackID™ ja aseta laite musiikkilähteen lähelle.
    3. Napauta Icn sony app track id. Jos TrackID™-palvelu tunnistaa kappaleen, tulokset tulevat näkyviin näyttöön.

Tip

Voit palata TrackID™-aloitusnäyttöön napauttamalla Icn sony key and back.

TrackID™-aloitusnäytön valikko

TrackID™-aloitusnäytön valikosta saat yleiskäsityksen kaikista tallentamistasi ja TrackID™-palvelulla tunnistetuista kappaleista. Tästä voit myös tarkastella kappaleita nykyisten musiikkilistojen ja hakuhistorian perusteella.

Scr sony trackid homescreenmenu

1 Luo TrackID™-verkkoprofiili
    2 Avaa TrackID™-sovellus
    3 Näytä hakutulosten historia
    4 Näytä nykyiset musiikkilistat

Kappaleen esittäjätietojen näyttäminen

• Kun TrackID™-sovellus on tunnistanut kappaleen, napauta Es. tiedot.

Kappaleen poistaminen kappalehistoriasta

1. Avaa TrackID™-sovellus ja napauta sitten Historia.
    2. Kosketa poistettavan kappaleen nimeä ja pidä sitä alhaalla ja napauta sitten Poista.