Tiedostojen hallinta tietokoneella

Windows®-tietokoneen ja laitteen välisellä USB-kaapeliyhteydellä voit siirtää ja hallita tiedostoja helposti. Kun kaksi laitetta on liitetty toisiinsa, voit vetää ja pudottaa sisältöä laitteesi ja tietokoneen välillä tai laitteen sisäisen muistin ja SD-kortin välillä tietokoneen resurssienhallinnalla.

Jos sinulla on PC- tai Apple® Mac® -tietokone, voit käyttää laitteen tiedostojärjestelmää Xperia™ Companionilla.

Tiedostojen siirtäminen mediansiirtotilassa Wi-Fi®-verkon kautta

Voit siirtää tiedostoja laitteesi ja muiden MTP-yhteensopivien laitteiden, kuten tietokoneen, välillä Wi-Fi®-yhteyttä käyttämällä. Laitteet on yhdistettävä ennen verkkoyhteyden muodostamista. Jos siirrät musiikkia, videoita, kuvia tai muita mediatiedostoja laitteesi ja tietokoneen välillä, on parasta käyttää tietokoneen Media Go™ -sovellusta. Media Go™ muuntaa mediatiedostot siten, että niitä voidaan käyttää laitteessa.

Tip

Tämän toiminnon käyttäminen edellyttää, että käytössäsi on mediansiirtoa tukeva Wi-Fi®-laite, kuten Microsoft® Windows Vista®- tai Windows® 7 -tietokone.

Laitteen valmisteleminen käytettäväksi tietokoneen kanssa langattomasti

1. Varmista, että mediansiirtotila on otettu käyttöön laitteessa. Se on oletusarvoisesti käytössä.
    2. Varmista, että Wi-Fi® -toiminto on käytössä.
    3. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    4. Etsi Asetukset > Xperia™-yhteydet > USB-yhteydet ja napauta sitä.
    5. Napauta Muod. laitepari tietok. kanssa ja napauta sitten Seuraava.
    6. Viimeistele asennusprosessi noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Langattoman yhteyden muodostaminen laiteparin muodostaneeseen laitteeseen

1. Varmista, että mediansiirtotila on otettu käyttöön laitteessa. Se on oletusarvoisesti käytössä.
    2. Varmista, että Wi-Fi®-toiminto on käytössä.
    3. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    4. Etsi Asetukset > Xperia™-yhteydet > USB-yhteydet ja napauta sitä.
    5. Valitse laiteparin muodostanut laite, johon haluat muodostaa yhteyden, ja napauta sitten Yhdistä.

Yhteyden katkaiseminen laiteparin muodostaneesta laitteesta

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Xperia™-yhteydet > USB-yhteydet ja napauta sitä.
    3. Valitse laiteparin muodostanut laite, jonka yhteyden haluat katkaista.
    4. Napauta Irrota.

Toisen laitteen kanssa tehdyn laiteparin poistaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Xperia™-yhteydet > USB-yhteydet ja napauta sitä.
    3. Valitse poistettava laiteparin muodostanut laite.
    4. Napauta Poista laitepari.