Suosikit ja ryhmät

Suosikeiksi merkityt yhteystiedot näkyvät Yhteystiedot-sovelluksen suosikkivälilehdellä, samoin kuin eniten käyttämäsi yhteystiedot eli "top contacts". Näin voit käyttää näitä yhteystietoja nopeammin. Voit myös jakaa yhteystietoja ryhmiin, jolloin niiden käyttö on nopeampaa yhteystietosovelluksesta.

Yhteystiedon merkitseminen suosikiksi tai merkinnän poistaminen

1. Napauta Icn sony home apptray normal kohdassa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta yhteystietoa, jonka haluat lisätä suosikkeihin tai poistaa suosikeista.
    3. Napauta Icn sony infiniteview favorite btn.

Suosikkiyhteystietojen ja eniten käytettyjen yhteystietojen esittäminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Sovellusnäyttökuvake Sony-älypuhelimissa ja napauta sitten Icn sony app phonebook.
    2. Napauta Icn sony infiniteview favorite action btn.

Yhteystiedon lisääminen ryhmään

1. Napauta yhteystietosovelluksessa sitä yhteystietoa, jonka haluat määrittää ryhmälle.
    2. Napauta Icn sony infiniteview optionmenu edit contact ja napauta sitten palkkia, joka on heti kohdan Ryhmät alla.
    3. Merkitse niiden ryhmien valintaruudut, joihin haluat lisätä yhteystiedot.
    4. Napauta Valmis.