Kasvontunnistus

Kasvontunnistuksella voit kohdistaa kuvan kasvoihin. Kamera tunnistaa automaattisesti jopa viidet kasvot, jotka ilmaistaan valkoisilla kehyksillä. Värillinen kehys ilmaisee, mitkä kasvot on valittu tarkennettaviksi. Kuva kohdistetaan kameraa lähimpänä oleviin kasvoihin. Voit myös jotakin kehyksistä napauttamalla valita, mitkä kasvot tarkennetaan.

Kasvontunnistuksen ottaminen käyttöön

1. Aktivoi kamera.
    2. Napauta Icn sony camera superior auto ja valitse sitten Icn sony camera mode manual.
    3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Icn sony camera cap mode normal.
    4. Napauta Tarkennustila > Kasvontunnistus.

Valokuvan ottaminen kasvontunnistustoiminnolla

1. Kun kamera on auki ja Kasvontunnistus on otettu käyttöön, osoita kameralla kuvauskohteen suuntaan. Kamera tunnistaa enintään viidet kasvot, ja jokaiset tunnistetut kasvot merkitään kehyksellä.
    2. Napauta kehystä, jonka haluat valita tarkennettavaksi. Älä napauta, jos et halua kameran valitsevan tarkennusta automaattisesti.
    3. Värillinen kehys ilmaisee, mitkä kasvot on tarkennettu. Ota kuva napauttamalla kuvausohjelmaa.