Tiedonsiirron käyttäminen matkoilla

Kun matkustat kotimobiiliverkon ulkopuolelle, Internet-käyttö saattaa edellyttää mobiilidatasiirtoa. Tässä tapauksessa dataverkkovierailu on aktivoitava laitteessa. Tiedonsiirtohinnat kannattaa tarkistaa etukäteen.

Roaming-datan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Lisää... > Matkapuhelinverkot ja napauta sitä.
    3. Merkitse Roaming-data -valintaruutu tai poista sen merkintä.

Note

Roaming-dataa ei voi aktivoida, jos mobiilidata on poistettu käytöstä.