Tiedonkäytön hallinta

Tietoja lähetetään mobiililaitteesta tai vastaanotetaan siihen. Tietoja saatetaan käyttää laitteessa Internetin käytön, sähköpostin tarkistamisen, pelien pelaamisen, sovellusten (esimerkiksi Facebook™ ja Twitter™) käyttämisen ja monen muun yhteydessä. Myös taustatehtävät, kuten synkronointi tai sijaintipalvelut, saattavat käyttää tietoja. Tiedonkäytöstä laskutetaan lähetetyn ja vastaanotetun tiedon määrän (mega- tai gigatavuina) perusteella, ja siitä voidaan veloittaa käyttöperusteisesti tai datapaketin mukaan.

Tiedonsiirron kytkeminen päälle ja pois

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Vedä kohdan Mobiilitietoliikenne liukusäädintä kytkeäksesi tiedonsiirron päälle tai pois.

Tip

Kun tiedonsiirto on kytketty pois päältä, laite voi silti muodostaa ‎Wi-Fi®‎- tai Bluetooth®-yhteyden.

Tiedonkäyttövaroituksen määrittäminen

1. Varmista, että mobiilitiedonsiirto on käytössä.
    2. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    4. Voit asettaa varoitustason vetämällä varoitusviivat haluamiesi arvojen kohdalle. Saat varoitusilmoituksen, kun tiedonsiirron määrä lähestyy asetettua tasoa.

Mobiilitiedonkäyttörajan määrittäminen

1. Varmista, että mobiilitiedonsiirto on käytössä.
    2. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    4. Merkitse valintaruutu Aseta mobiilitiedonsiirtoraja, jos sitä ei ole vielä merkitty, ja napauta kohtaa OK.
    5. Voit asettaa mobiilitiedonkäyttörajan vetämällä vastaavat viivat haluamiesi arvojen kohdalle.

Note

Kun mobiilitiedonkäyttö saavuttaa asetetun rajan, laitteen mobiilitiedonsiirto kytketään automaattisesti pois päältä.

Yksittäisten sovellusten matkapuhelindatakäytön hallinta

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Etsi ja napauta haluamaasi sovellusta.
    4. Valitse valintaruutu Taustatiedonsiirron rajoitus.
    5. Voit käyttää täsmällisempiä sovelluksen asetuksia (jos käytettävissä) napsauttamalla Näytä sovellusasetukset ja tekemällä haluamasi muutokset.

Tip

Yksittäisen sovelluksen tiedonkäyttöasetusten muuttaminen voi vaikuttaa sen toimintaan.

Wi-Fi®-yhteyden kautta siirretyn tiedon näyttäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
    3. Napauta Icn sony key menu ja valitse valintaruutu Näytä Wi-Fin käyttö, jos sitä ei vielä ole valittu.
    4. Napauta Wi-Fi-välilehteä.