Laitteen akun lataaminen

Laitteessa on kiinteä ladattava akku, jonka vain Sony tai valtuutettu Sony-huolto saa vaihtaa. Älä koskaan yritä avata tai purkaa tätä laitetta itse. Laitteen avaaminen voi aiheuttaa vaurioita, jotka mitätöivät takuun.

Laitteen akku on ostettaessa osittain ladattu. Laitetta voi edelleen käyttää latauksen aikana. Voit lukea lisätietoja akusta ja suorituskyvyn parantamisesta kohdasta Akku ja virranhallinta .

Laitteen lataaminen

Ill sony 14je charging

1. Liitä laturi pistorasiaan.
    2. Liitä USB-kaapelin toinen pää laturiin (tai tietokoneen USB-porttiin).
    3. Liitä kaapelin toinen pää laitteen USB-mikroporttiin niin, että USB-symboli osoittaa ylöspäin. Merkkivalo syttyy, kun lataus alkaa.
    4. Kun laite on latautunut kokonaan, irrota kaapeli laitteesta vetämällä sitä suoraan ulospäin. Huolehdi siitä, ettet taita liitäntää.

Note

Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, saattaa kulua muutama minuutti, ennen kuin merkkivalo syttyy ja latauskuvake Icn sony stat sys battery charge anim3 tulee näkyviin.

Akun tilan merkkivalo

Vihreä Akun varaustaso on yli 90 %
    Vilkkuva punainen Akkua ladataan, ja akun varaustaso on alle 15%
    Oranssi Akkua ladataan, ja akun varaustaso on alle 90 %