Paikannuspalveluiden käyttäminen

Paikannuspalveluiden avulla sovellukset, kuten Maps ja kamera, voivat käyttää Wi-Fi®-verkoista sekä GPS:ltä saatuja tietoja suurpiirteisen paikan määrittämiseen. Jos sinulla ei ole näköyhteyttä GPS-satelliitteihin, laite voi määrittää paikkasi Wi-Fi®-toiminnolla.

Jotta laite voi löytää sijaintisi, sinun on otettava paikannuspalvelu käyttöön.

Paikannuspalvelujen käyttöönotto

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Location.
    3. Vedä kohdan Location liukusäädintä oikealle.
    4. Vahvista napauttamalla Hyväksy.

Omien sijaintitietojen käytön salliminen Google-sovelluksille

1. Varmista, että olet kirjautunut Google™-tilille laitteeltasi.
    2. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Google > Location.
    4. Vedä Location-kohdan liukusäädintä oikealle.
    5. Vahvista napauttamalla Hyväksy.

GPS-tarkkuuden parantaminen

Kun käytät GPS-toimintoa ensimmäisen kerran laitteessa, sijainnin löytämiseen saattaa kulua 5–10 minuuttia. Etsintä helpottuu, jos taivas näkyy esteettömästi. Älä liiku äläkä peitä GPS-antennia (kuvan korostettu alue). GPS-signaalit voivat kulkea pilvien ja muovin läpi, mutta eivät useimpien kiinteiden esineiden, kuten rakennusten ja vuorten, läpi. Jos sijaintisi ei selviä muutamassa minuutissa, vaihda paikkaa.

Ill sony 14je gps