Valokuvien ja videoiden näyttäminen

Albumisovelluksessa voit näyttää kameralla otettuja valokuvia ja videoita ja vastaavaa laitteeseen tallennettua sisältöä. Kaikki valokuvat ja videot näytetään aikajärjestyksessä ruudukkona.

Scr sony album picture grid overview wvga
    1 Avaa Albumi-aloitusnäytön valikko napauttamalla kuvaketta
    2 Näytä valikkovaihtoehdot
    3 Näytä diaesitys kaikista kuvista tai suosikkeihin lisäämistäsi kuvista
    4 Avaa albumin aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle
    5 Ryhmän kohteiden päiväys
    6 Näytä valokuva tai video napauttamalla sitä
    7 Tarkastele sisältöä siirtymällä ylös- tai alaspäin

Valokuvien ja videoiden katsominen

1. Kun näkyvissä on Kotinäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Albumi ja napauta sitä.
    3. Näytä valokuva tai video napauttamalla sitä.
    4. Sipaise vasemmalle, kun haluat nähdä seuraavan valokuvan tai videon. Sipaise oikealle, kun haluat nähdä edellisen valokuvan tai videon.

Tip

Jos näytön suuntaus ei muutu automaattisesti, kun käännät laitteen sivuttain, valitse Kierrä näyttöä automaattisesti-valintaruutu kohdasta Asetukset > Näyttö.

Pikkukuvien koon muuttaminen

• Kun katselet valokuvien ja videoiden pikkukuvia albumissa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvan zoomaaminen

• Kun katselet valokuvaa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvista koostuvan diaesityksen katseleminen

1. Kun katselet valokuvaa, avaa työkalurivit napauttamalla näyttöä ja napauta sitten Icn sony key menu > Diaesitys aloittaaksesi albumin kaikkien valokuvien esityksen.
    2. Voit lopettaa diaesityksen napauttamalla valokuvaa.

Valokuvista koostuvan diaesityksen katseleminen musiikin säestyksellä

1. Kun katselet kuvaa, napauta näyttöä esittääksesi työkalurivit ja napauta Icn sony key menu > SensMe™ slideshow.
    2. Valitse diaesitykselle musiikki ja teema ja napauta Icn sony semc music play normal. Album-sovellus analysoi valokuvat ja esittää diaesityksen SensMe™-musiikkitietojen avulla.
    3. Voit keskeyttää toiston napauttamalla näyttöä esittääksesi ohjaimet ja napauttamalla Icn sony semc music pause normal.

Videon toistaminen

1. Etsi albumista video, jonka haluat toistaa, ja napauta sitä.
    2. Napauta Elokuvat > Vain kerran.
    3. Jos näytössä ei ole toiston hallintakuvakkeita, voit tuoda ne esiin napauttamalla näyttöä. Voit piilottaa hallintakuvakkeet napauttamalla näyttöä uudelleen.

Videon keskeyttäminen

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta Icn sony semc music pause normal.

Videon kelaaminen eteen- ja taaksepäin

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Voit kelata taaksepäin vetämällä edistymispalkin osoitinta vasemmalle ja eteenpäin vetämällä sitä oikealle.

Videon äänenvoimakkuuden säätäminen

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä.