Terminologia

GPS Global Positioning System. GPS-vastaanotin laskee sijainnin satelliittisignaalien perusteella.
    Kotinäyttö Portti puhelimen pääominaisuuksiin
    Lisäohjelma Sovelluksen osa, jota voi käyttää suoraan kotinäytöstä
    Palvelimen osoite Palvelimen tunnus. Sitä tarvitaan, kun haluat löytää verkosta tai Internetistä tietyn palvelimen ja muodostaa siihen yhteyden.
    PIN Puhelimen palveluiden ja toimintojen aktivoiminen saattaa edellyttää PIN (Personal Identification Number) -koodin antamista. Kukin PIN-koodin numero näkyy tähtenä (*), ellei koodi ala hätänumeron numeroilla, esimerkiksi numeroilla 112 tai 911. Voit soittaa hätänumeroon antamatta PIN-koodia.
    SIM-kortti Verkko-operaattorilta saamasi SIM (Subscriber Identity Module) -kortti sisältää tietoja liittymästäsi. Katkaise aina puhelimesta virta ja irrota laturi, ennen kuin asetat tai poistat puhelimen SIM-kortin.
    Sovellus Puhelimen ohjelma, jonka tarkoitus on auttaa suorittamaan tehtävä
    Synkronointi Verkkoon tai yksityiselle palvelimelle tallentamiesi sähköpostien, yhteystietojen ja kalenterimerkintöjen saaminen puhelimeen ja myös asiaankuuluvien tietojen siirtäminen puhelimelta toiseen suuntaan.
    Taustakuva Kuva, joka näkyy kotinäytön taustalla
    Tilarivi Näkyy näytön ylälaidassa. Näyttää ilmoituksia ja tietoja, kuten akun taso ja signaalinvoimakkuus.
    Tili Henkilökohtainen palvelu tai tieto, jonka olet hyväksynyt saada joltain osapuolelta. Siihen on kytketty henkilöllisyytesi, kuten käyttäjätunnus ja salasana.
    Toimialue Internet-vyöhyke tai -osoitealue, joka on varattu jollekin yritykselle tai laitokselle