Tila ja ilmoitukset

Tilarivin kuvakkeet ilmoittavat uusista tapahtumista, kuten uusista viesteistä. Niissä näkyy myös kalenteri-ilmoituksia, tietoja tiedostolatauksista ja muista meneillään olevista toimista sekä tilatietoja, kuten akun taso ja signaalin vahvuus. Voit avata ilmoituspaneelin ja käsitellä ilmoituksia vetämällä tilarivin alas.

Ilmoituspaneelin avaaminen ja sulkeminen

Scr 14fo down up notification panel

Toimien tekeminen ilmoituksen perusteella

• Napauta ilmoitusta.

Ilmoituksen ohittaminen ilmoituspaneelissa

• Aseta sormi ilmoituksen päälle ja siirrä vasemmalle tai oikealle näpäyttämällä.

Kaikkien ilmoitusten poistaminen ilmoituspaneelista

• Napauta Tyhj..

Merkkivalo

Merkkivalo ilmoittaa akun tilasta sekä tietyistä muista tapahtumista. Esimerkiksi vilkkuva valkoinen valo tarkoittaa, että puhelimessa on uusi viesti tai vastaamatta jäänyt puhelu.

Ill sony 14fo notification lamp