Piensovellukset

Piensovellus on pikakomento, jota käytetään sovelluksille ja lisäohjelmille. Piensovelluksia on voi käyttää nopeasti milloin tahansa Suosikit-palkista. Piensovellus vie vain vähän näyttötilaa, joten piensovellusta voi käyttää samanaikaisesti toisen sovelluksen kanssa samassa näytössä. Jos esimerkiksi Web-sivu on avoinna, voit avata Laskin-piensovelluksen sen päälle ja tehdä laskutoimituksia. Piensovelluksia voi ladata lisää Google Play™ -palvelusta.

Scr sony small app bar

Piensovelluksen avaaminen

1. Voit avata piensovellusrivin painamalla Icn sony key open recent apps.
    2. Napauta avattavaa piensovellusta.

Tip

Voit avata useita piensovelluksia samanaikaisesti.

Pienen sovelluksen sulkeminen

• Napauta Icn sony btn close normal pienen sovelluksen ikkunasta.

Piensovelluksen lataaminen

1. Napauta piensovelluspalkista Icn sony smallapps up, napauta Icn sony browser add ja napauta Icn sony app market place.
    2. Etsi ladattava piensovellus. Lataa se ja viimeistele asennus sitten ohjeiden mukaan.

Pienen sovelluksen siirtäminen

• Kun pieni sovellus on auki, kosketa ja pidä alhaalla pienen sovelluksen vasenta yläkulmaan ja siirrä se haluamaasi paikkaan.

Pienen sovelluksen pienentäminen

• Kun pieni sovellus on auki, kosketa ja pidä alhaalla pienen sovelluksen vasenta yläkulmaa ja vedä se näytön oikeaan laitaan tai alareunaan.

Piensovelluspalkin piensovellusten järjestäminen uudelleen

• Kosketa piensovellusta (pitkä painallus) ja vedä se haluamaasi kohtaan.

Pienen sovelluksen poistaminen pienten sovellusten riviltä

• Kosketa ja pidä alhaalla pientä sovellusta ja vedä se kohtaan Icn sony menu delete.

Aiemmin poistetun piensovelluksen palauttaminen

1. Avaa piensovelluspalkki ja napauta Icn sony smallapps up.
    2. Pidä palautettavaa piensovellusta alhaalla ja vedä se sitten piensovellusriville.

Lisäohjelman lisääminen piensovelluksena

1. Voit avata pienten sovellusten rivin painamalla Icn sony key open recent apps.
    2. Napauta Icn sony smallapps up > Icn sony browser add > Icn sony screen options widgets.
    3. Valitse lisäohjelma.
    4. Anna halutessasi lisäohjelmalle nimi ja napauta OK.