Sähköpostin asetusten määrittäminen

Laitteen sähköpostisovelluksella voit lähettää ja vastaanottaa sähköpostiviestejä sähköpostitiliesi kautta. Sähköpostitilejä, myös Microsoft Exchange ActiveSync -yritystilejä, voi olla yksi tai useita samanaikaisesti.

Sähköpostitilin määrittäminen

1. Kun näkyvissä on Kotinäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Suorita asennus loppuun näytön ohjeiden mukaisesti.

Note

Joidenkin sähköpostipalveluiden tapauksessa sinun on otettava yhteys palveluntarjoajaan ja pyydettävä häneltä tiedot sähköpostitilin asetuksista.

Lisäsähköpostitilin lisääminen

1. Kohdasta Kotinäyttö napauta Sovellusnäyttökuvake Sony-älypuhelimissa.
    2. Etsi ja napauta Sähköposti.
    3. Jos käytät useaa sähköpostitiliä, napauta Icn sony app email ja napauta sitten Lisää tili.
    4. Syötä sähköpostiosoite ja salasana ja napauta Seuraava. Jos sähköpostitilin asetuksia ei voi ladata automaattisesti, voit viimeistellä asennuksen manuaalisesti.
    5. Kun saat kehotteen, anna nimi sähköpostitilille, jotta se on helppo tunnistaa.
    6. Kun olet valmis, napauta Seuraava.

Sähköpostitilin määrittäminen oletustiliksi

1. Kun näkyvissä on Kotinäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    4. Valitse tili, jota haluat käyttää oletustilinä sähköpostiviestien laatimiselle ja lähettämiselle.
    5. Valitse valintaruutu Oletustili. Oletusarvoisen tilin saapuneet-kansio tulee näkyviin aina, kun avaat sähköpostisovelluksen.

Tip

Jos sinulla on vain yksi sähköpostitili, se on automaattisesti oletustili.