Näyttöasetukset

Näytön kirkkauden säätäminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Kirkkaus.
    3. Poista Automaattinen kirkkaudensäätö-valintaruudun valinta, jos se on merkitty.
    4. Säädä kirkkautta vetämällä liukusäädintä.

Tip

Säätämällä näytön kirkkautta pienemmälle saat akun kestämään pidempään.

Näytön asettaminen värisemään kosketuksesta

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni.
    3. Valitse valintaruutu Käytä värinää kosketettaessa. Näyttö värisee nyt, kun valintanäppäimiä ja tiettyjä sovelluksia napautetaan.

Näytön sammutusta edeltävän valmiusajan säätäminen

1. Kohdasta Kotinäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Virransäästö.
    3. Valitse vaihtoehto.

Tip

Voit sammuttaa näytön nopeasti painamalla virtanäppäintä Icn sony key and power k90 lyhyesti.