Musiikin tunnistaminen TrackID™-tekniikalla

TrackID™-musiikintunnistuspalvelulla voit tunnistaa ympäristössä kuulemasi musiikin. Äänitä vain lyhyt näyte kappaleesta, niin palvelu ilmoittaa artistin, nimikkeen ja albumin muutamassa sekunnissa. Voit hankkia TrackID™-sovelluksen tunnistamia kappaleita ja tutkia TrackID™-listoista, mitä TrackID™-käyttäjät eri puolilla maailmaa etsivät. Saat parhaat tulokset, kun käytät TrackID™-tekniikkaa hiljaisessa ympäristössä.

Scr sony trackid overview

1 Hae musiikkia Internetistä
    2 Näytä valinnat
    3 Näytä nykyiset musiikkilistat
    4 Näytä hakutulosten historia
    5 Musiikin tallennuksen päänäyttö
    6 Selvitä kuunneltavan musiikin esittäjä

Note

TrackID™-sovellusta ja TrackID™-palvelua ei tueta kaikissa maissa tai kaikilla alueilla, kaikissa verkoissa ja/tai kaikkien palveluntarjoajien liittymissä.

Musiikin tunnistaminen TrackID™-tekniikalla

1. Kun näkyvissä on Kotinäyttö, napauta Icn sony home apptray normal
    2. Etsi ja napauta TrackID™ ja osoita laitetta musiikkilähteen suuntaan.
    3. Napauta Icn sony app track id. Jos TrackID™-palvelu tunnistaa kappaleen, tulokset tulevat näkyviin näyttöön.

Tip

Voit palata TrackID™-aloitusnäyttöön painamalla Icn sony key and back.

TrackID™-listojen tarkasteleminen

• Avaa TrackID™-sovellus ja napauta sitten Listat. Näkyviin tulee oman alueesi lista.

Toisen alueen TrackID™-listojen tarkasteleminen

1. Avaa TrackID™-sovellus ja napauta sitten Listat.
    2. Napauta Icn sony key menu > Alueet ja valitse sitten maa tai alue.

TrackID™-sovelluksella tunnistetun kappaleen ostaminen

1. Kun TrackID™-sovellus on tunnistanut kappaleen, napauta Lataa.
    2. Tee ostos laitteen ohjeiden mukaan.

Tip

Voit myös valita ostettavan kappaleen avaamalla välilehdet Historia ja Listat. Tai voit ostaa kappaleita TrackID™-toiminnon online-tekstihaun tunnistusten perusteella.

Kappaleen jakaminen

1. Kun TrackID™-sovellus on tunnistanut kappaleen, napauta Jaa ja valitse sitten jakamismenetelmä.
    2. Viimeistele toimenpide laitteen ohjeiden mukaan.

Kappaleen esittäjätietojen näyttäminen

• Kun TrackID™-sovellus on tunnistanut kappaleen, napauta Esittäjän tiedot.

Kappaleen poistaminen kappalehistoriasta

1. Avaa TrackID™-sovellus ja napauta sitten Historia.
    2. Napauta kappaleen nimeä ja napauta sitten vaihtoehtoa Poista.
    3. Vahvista napauttamalla Kyllä.