Puheluiden vastaanottaminen

Puheluun vastaaminen

Puhelun hylkääminen

Scr sony decline call

Saapuvan puhelun soittoäänen mykistäminen

• Kun puhelu saapuu, paina äänenvoimakkuusnäppäintä.

Vastaajan käyttäminen

Voit siirtää puhelut laitteen vastaajasovellukseen, kun olet varattuna tai et voi muutoin vastata puheluun. Voit ottaa automaattisen vastaamisen käyttöön ja määrittää, miten monta sekuntia odotetaan, kunnes puheluun vastataan automaattisesti. Puhelut voi reitittää myös manuaalisesti vastaajaan, kun olet liian kiireinen vastataksesi. Voit myös kuunnella vastaajaan jätettyjä viestejä suoraan laitteesta.

Note

Vastaajan käyttäminen edellyttää tervehdysviestin tallentamista.

Puhelun hylkääminen vastaajalla

• Kun saat puhelun, vedä valintaa Vastausvaihtoehdot ylöspäin ja valitse sitten Hylkää vastaajalla.

Vastaajan tervehdysviestin tallentaminen

1. Kun näkyvissä on Kotinäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puheluasetukset > Vastaaja > Tervehdykset.
    3. Napauta Äänitä uusi tervehdys ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Automaattisen vastauksen käyttöönotto

1. Kun näkyvissä on Kotinäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Puheluasetukset > Vastaaja ja napauta sitä.
    3. Valitse valintaruutu Vastaaja.

Note

Jos et määritä aikaviivettä puhelujen automaattiselle vastaukselle, käyttöön otetaan oletusarvo.

Aikaviiveen määrittäminen automaattiselle vastaukselle

1. Kun näkyvissä on Kotinäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Puheluasetukset > Vastaaja ja napauta sitä.
    3. Napauta Vastaus, kun kulunut.
    4. Säädä aikaa vierittämällä ylös ja alas.
    5. Napauta Valmis.

Vastaajan viestien kuunteleminen

1. Kun näkyvissä on Kotinäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puheluasetukset > Vastaaja > Viestit.
    3. Valitse vastaajaviesti, jota haluat kuunnella.

Tip

Voit kuunnella vastaajaviestit suoraan puhelulokista napauttamalla Icn sony play voice message.

Puhelun hylkääminen tekstiviestillä

Voit hylätä puhelun tekstiviestillä. Kun hylkäät puhelun tällaisella viestillä, viesti lähetetään automaattisesti soittajalle ja tallennetaan yhteystiedon viestikeskusteluun.

Voit valita jonkin laitteessa olevista ennalta määritetyistä viesteistä tai luoda uuden viestin. Voit myös luoda omia viestejäsi muokkaamalla ennalta määritettyjä viestejä.

Puhelun hylkääminen tekstiviestillä

1. Kun saat puhelun, vedä valintaa Vastausvaihtoehdot ylöspäin ja napauta sitten Hylkää viestillä.
    2. Valitse ennalta määritetty viesti tai napauta Icn sony conv new message ja kirjoita uusi viesti.

Toisen puhelun hylkääminen tekstiviestillä

1. Kun kuulet toistuvia äänimerkkejä puhelun aikana, vedä valintaa Vastausvaihtoehdot ylöspäin ja napauta sitten Hylkää viestillä.
    2. Valitse ennalta määritetty viesti tai napauta Icn sony conv new message ja kirjoita uusi viesti.

Puhelun hylkäämiseen käytettävän tekstiviestin muokkaaminen

1. Kun näkyvissä on Kotinäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Asetukset > Puheluasetukset > Hylkää puhelu viestillä ja napauta sitä.
    3. Napauta muokattavaa viestiä ja tee haluamasi muutokset.
    4. Napauta OK.