Sähköpostin esikatseluruutu

Esikatseluruudussa sähköpostiviestejä voi katsoa ja lukea vaakasuunnassa. Kun esikatseluruutu on otettu käyttöön, voit määrittää sähköpostiviestiluettelon ja valitsemasi sähköpostiviestin näkymään samanaikaisesti.

Scr sony email preview pane overview

Esikatseluruudun aktivointi

1. Kohdasta Kotinäyttö napauta Sovellusnäyttökuvake Sony-älypuhelimissa ja etsi ja napauta Sähköposti.
    2. Napauta Valikkokuvake Sony-älypuhelimissa ja napauta Asetukset.
    3. Napauta Yleinen > Jaettu näkymä.
    4. Valitse asetus tai asetusyhdistelmä ja napauta OK.

Sähköpostiviestien lukeminen esikatseluruutua käyttäen

1. Varmista, että esikatseluruutu on aktivoitu.
    2. Avaa sähköpostin saapuneet-kansio.
    3. Selaa ylös- tai alaspäin ja napauta sähköpostia, jonka haluat lukea.
    4. Voit näyttää sähköpostiviestin koko näytössä napauttamalla jakopalkkia (joka on sähköpostiluettelon ja sähköpostiviestin tekstin välissä).
    5. Voit siirtyä takaisin normaaliin Saapuneet-kansionäkymään napauttamalla jakopalkkia uudelleen.