Näppäimistöasetukset

Arrow left Xperia E3 – tuen yleiskatsaus

Voit valita näyttönäppäimistön asetukset, kuten kirjoituskielen ja automaattisen korjauksen.

Näyttönäppäimistön asetusten käyttö

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings, napauta Näppäimistöasetukset ja muuta sitten asetuksia haluamallasi tavalla.
    3. Jos halut lisätä kirjoituskielen tekstinsyötölle, napauta Kielten kirjoittaminen ja merkitse asiaankuuluvat valintaruudut.
    4. Vahvista napauttamalla OK.

Hymiönäppäimen tuominen näkyviin

1. Kun kirjoitat tekstiä näyttönäppäimistöllä, napauta Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Napauta Icn sony menu settings ja napauta sitten Näppäimistöasetukset > Symbolit ja hymiöt.
    3. Valitse valintaruutu Hymiönäppäin.