Kameran yleiset asetukset

Kuvaustilan asetusten yleiskuvaus

Icn sony camera auto scene recognition Automaattinen kuvausohjelman tunnistus
    Optimoi asetuksesi sopimaan mihin tahansa näkymään.
    Icn sony camera mode manual Manuaalinen
    Säädä kameran asetuksia manuaalisesti.
    Icn sony camera ar effect AR-tehoste
    Ota valokuvia, joissa on virtuaalinäkymiä ja -hahmoja.
    Icn sony camera picture effect Luova tehoste
    Lisää tehosteita valokuviin tai videoihin.
    Icn sony camera time shift Timeshift burst
    Etsi paras valokuva kuvasarjasta.
    Icn sony camera social cast Social live
    Lähetä suoraa videokuvaa Facebook™-palveluun.
    Icn sony sweep panorama Pyyhkäisy-panoraama
    Ota laajakulmaisia panoraamakuvia tätä asetusta käyttämällä. Napauta näyttöä ja liikuta kameraa tasaisesti puolelta toiselle.

Automaattinen kuvausohjelman tunnistus

Automaattinen kuvausohjelman tunnistus -tila tunnistaa kuvausolosuhteet ja säätää asetuksia automaattisesti siten, että otettavasta valokuvasta tulee mahdollisimman hyvä.

Manuaalinen tila

Käytä manuaalista tilaa, kun haluat säätää kameran kuvausasetuksia manuaalisesti.

AR-tehoste

Voit lisätä AR (lisätty todellisuus) -tehosteita valokuviisi tehdäksesi niistä hauskempia. Tällä asetuksella voit integroida 3D-kuvausohjelmia valokuviin niitä ottaessasi. Valitse vain haluamasi kuvausohjelma ja säädä sena sijainti etsimessä.

Luovat tehosteet

Voit lisätä valokuviisi ja videoihisi erilaisia tehosteita. Voit lisätä esimerkiksi nostalgiatehosteen, joka saa valokuvat näyttämään vanhoilta, tai luonnostelutehosteen, joka tekee kuvasta hauskan.

Timeshift burst

Kamera ottaa 31 valokuvaa kahdessa sekunnissa – sekunnin kameranäppäimen painamista ennen ja jälkeen. Näin voit etsiä täydellisen kuvan kuvajoukosta myöhemmin.

Social live

Social live on kameran kuvaustila, jolla voit suoratoistaa videota livenä Facebook™-sivulle. Tarvitset vain aktiivisen Internet-yhteyden, ja sinun on oltava kirjautunut Facebookiin™. Videoiden enimmäispituus on 10 minuuttia.

Pikakäynnistys

Pikakäynnistysasetuksilla voit käynnistää kameran, kun näyttö on lukittuna.

Paikkatiedot

Lisää kuvanottopaikkaa koskevat tunnisteet valokuviin.

Kosketustallennus

Valitse tarkennusalue ja kosketa sitten kameran näyttöä sormella. Valokuva otetaan heti, kun nostat sormea.

Datan tallennus

Voit tallentaa datan joko irrotettavalle SD-kortille tai laitteen sisäiseen muistiin.

Sisäinen muisti
    Valokuvat ja videot tallennetaan laitteen muistiin.
    SD-kortti
    Valokuvat ja videot tallennetaan SD-kortille.

Valkotasapaino

Tämä toiminto säätää väritasapainon valaistusolosuhteisiin sopivaksi. Valkotasapainon asetusten kuvake Icn sony cam white balance main on käytettävissä vain kameran näytössä.

Icn sony camera advanced settings white balance auto Auto
    Säätää väritasapainon automaattisesti valaistusolosuhteisiin sopivaksi.
    Icn sony camera advanced settings white balance incandescent Hehkulamppu
    Säätää väritasapainon lämpimissä valaistusolosuhteissa, kuten lamppujen alla.
    Icn sony camera advanced settings white balance fluorescent Loisteputki
    Säätää väritasapainoa loisteputkille valaistuihin tiloihin sopivaksi.
    Icn sony camera advanced settings white balance daylight Päivänvalo
    Säätää väritasapainon aurinkoisissa ulkoilmaolosuhteissa.
    Icn sony camera advanced settings white balance cloudy Pilvinen
    Säätää väritasapainoa pilviselle ilmalle sopivaksi.

Note

Tämä asetus on käytettävissä vain Manuaalinen-kuvaustilassa.