Soittaminen viestistä

Viestin lähettäjälle soittaminen

1. Napauta kohdassa Kotinäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app messaging.
    2. Napauta keskustelua.
    3. Napauta näytön yläosassa näkyvää vastaanottajan nimeä tai numeroa ja valitse sitten näkyviin tulevasta luettelosta numero, johon haluat soittaa.
    4. Jos vastaanottaja on tallennettu yhteystietoihin, napauta puhelinnumeroa, johon haluat soittaa. Jos et ole tallentanut vastaanottajaa yhteystietoihin, napauta Icn sony btn detail call.

Lähettäjän numeron tallentaminen yhteystiedoksi

1. Napauta kohdassa Kotinäyttö valintaa Icn sony home apptray normal ja paikanna ja napauta sitten valintaa Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony add contact from message > Tallenna.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa yhteystiedon tietoja ja napauta Valmis.