Webin selaaminen

Android™-laitteisiin tarkoitettu Google Chrome™ -Web-selain tulee valmiiksi asennettuna useimmilla markkina-alueilla. Lisätietoja tämän Web-selaimen käyttämisestä saat siirtymällä osoitteeseen http://support.google.com/chrome ja napsauttamalla Chrome mobiililaitteille -linkkiä.

Selaaminen Google Chrome™ -selaimella

1. Kun näkyvissä on Kotinäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app chrome ja napauta sitä.
    3. Jos Google Chrome™ on käytössä ensimmäistä kertaa, kirjaudu sisään Google™-tilille tai selaa Google Chrome™ -selaimella nimettömästi.
    4. Kirjoita hakutermi tai Web-osoite haku- ja osoitekenttään ja napauta näppäimistöltä Siirry.

Scr sony chrome browser callouts

1 Siirtyminen aloitussivulle
    2 Haku- ja osoitekenttä
    3 Sivun päivittäminen
    4 Selaimen välilehtien käyttäminen
    5 Ohjeen ja valintojen näyttäminen
    6 Siirtyminen yksi sivu taaksepäin selaushistoriassa