Herätyskello

Voit määrittää useita herätyksiä ja käyttää herätysäänenä mitä tahansa laitteeseen tallennettua ääntä. Herätys ei kuulu, jos laite on sammutettu. Se kuuluu kuitenkin, kun laite on asetettu äänettömään tilaan.

Näkyvissä oleva herätyksen aikamuoto on sama kuin yleisiin aika-asetuksiin valitsemasi muoto, kuten 12-tuntinen tai 24-tuntinen.

Yleiskatsaus Sony-älypuhelinten herätyksiin

1 Avaa herätysnäyttö
    2 Näytä maailmankello ja säädä asetuksia
    3 Käytä sekuntikellotoimintoa
    4 Käytä ajastintoimintoa
    5 Avaa kellon päivämäärä- ja aika-asetukset
    6 Ota herätys käyttöön tai poista se käytöstä
    7 Näytä valinnat
    8 Lisää uusi herätys

Uuden herätyksen asettaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Herätys ja kello.
    3. Napauta Icn sonynew window holo dark.
    4. Napauta Aika ja säädä aika selaamalla ylös ja alas.
    5. Napauta Aseta.
    6. Voit halutessasi muokata muita herätysasetuksia.
    7. Napauta Valmis.

Torkutuksen sammuttaminen

• Napauta Torkku.

Herätyksen sammuttaminen

• Vedä Icn sony stat notify alarm-kuvaketta oikealle.

Tip

Voit sammuttaa torkutetun herätyksen avaamalla ilmoituspaneelin tilariviä alaspäin vetämällä ja napauttamalla sitten Icn sony stat notify alarm.

Aiemmin määritetyn herätyksen muokkaaminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Tee haluamasi muutokset.
    3. Napauta Valmis.

Herätyksen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

• Avaa herätyskellosovellus ja aseta herätyskello sitten päälle tai pois sen vieressä olevalla liukusäätimellä.

Herätyksen poistaminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja kosketa sitten poistettavaa herätystä ja pidä sitä alhaalla.
    2. Napauta Poista hälytys ja napauta sitten Kyllä.

Herätysäänen määrittäminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Napauta Hälytysääni ja tee valinta. Napauta sitten ja valitse jokin musiikkitiedosto.
    3. Napauta Valmis kaksi kertaa.

Toistuvan herätyksen asettaminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Napauta Toista.
    3. Valitse haluamiesi päivien valintaruudut ja napauta sitten OK.
    4. Napauta Valmis.

Herätyksen värinätoiminnon aktivoiminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Valitse valintaruutu Tärinä.
    3. Napauta Valmis.

Herätysten määrittäminen soimaan laitteen ollessa hiljaisessa tilassa

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Merkitse Hälytys äänet. tilassa -valintaruutu ja napauta Valmis.