Älykäs puhelujen käsittely

Voit käsitellä saapuvia puheluja näyttöä koskettamatta ottamalla älykkään puhelujen käsittelyn käyttöön. Aktivoinnin jälkeen voit käsitellä puheluja seuraavalla tavalla:

• Vastaa: nosta laite korvalle.
  • Hylkää: ravista laitetta.
  • Soittoääni pois: aseta laite etupuoli alaspäin.

Älykäs puhelujen käsittely-toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset > Järjestelmä > Eleet > Älykäs puhelujen käsittely.
  2. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla kytkintä.