Pikakomennot ja kansiot

Käytä pikakomentoja ja kansioita sovellusten hallintaan ja aloitusnäytön pitämiseen siistinä.

Pikakomentojen ja kansioiden yleiskuvaus

Pikakomentojen ja kansioiden kuva

1 Avaa sovellus pikakomennolla
    2 Avaa sovelluksia sisältävä kansio

Kohteen siirtäminen tai poistaminen aloitusnäytöstä

• Kosketa kohdetta pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä se sitten uuteen paikkaan tai kohtaan Poista.

Kansion luominen aloitusnäyttöön

• Kosketa pitkään sovelluskuvaketta tai pikakuvaketta, kunnes laite värisee. Vedä ja pudota se sitten toisen sovelluskuvakkeen tai pikakuvakkeen päälle.

Aloitusnäytön kansion uudelleennimeäminen

1. Avaa kansio napauttamalla sitä.
    2. Napauta kansion otsikkoriviä, niin tekstinsyöttökenttä tulee esiin.
    3. Anna kansion uusi nimi.