Näytönsuojus

Huomautus

Irrota ennen käyttöä kaikki suojakalvot, jotta voit käyttää kaikkia laitteen toimintoja.

Näytönsuojukset ja kotelot auttavat suojaamaan laitettasi. Suosittelemme, että käytät vain Xperia-laitteelle tarkoitettuja näytönsuojuksia. Muiden valmistajien näytönsuojusten käyttö voi estää laitetta toimimasta oikein, sillä ne saattavat peittää tunnistimet, linssit, kaiuttimet tai mikrofonit. Tämä voi myös mitätöidä takuun.