Tilarivin kuvakkeet

Tilakuvakkeet

(Signaalin voimakkuuskuvake)

Mobiiliverkon tila näytetään myös, kun lähetetään ja ladataan mobiilidataa.

(Ei signaalia -kuvake)

(Dataverkkovierailukuvake)

(Wi-Fi-signaalin kuvake) Wi-Fi-yhteys on käytössä ja tietoa siirretään

(Wi-Fi-yhteyden virhe -kuvake) Wi-Fi-yhteys on käytössä, mutta Internet-yhteyttä ei ole.

Tämä kuvake voi ilmestyä näyttöön myös, kun yrität muodostaa yhteyden suojattuun Wi-Fi-verkkoon tai portaaliverkkoon. Kun kirjaudut sisään, ruksimerkki katoaa.

Jos Google on estetty maassasi, ruksimerkki saatetaan näyttää, vaikka laite olisikin yhdistetty verkkoon ja Wi-Fi Internet -yhteys toimii.

(Akun tilakuvake)

(Akun latauskuvake)

(Lentokonetilan kuvake)

(Mikrofonin mykistyskuvake)

(Kaiutinpuhelinkuvake)

(Ei saa häiritä -kuvake)

(Mykistyskuvake)

(Värinäkuvake)

(Hälytys- ja herätyskuvake)

(GPS-kuvake)

Ilmoituskuvakkeet

(Uuden tekstiviestin kuvake)

(Puhelu käynnissä -kuvake)

(Vastaamaton puhelu -kuvake)

(Puhelu pidossa -kuvake)

(Soitonsiirtokuvake) Yhden SIM-kortin laite: soitonsiirto on käytössä

(Soitonsiirtokuvake) Kahden SIM-kortin laite: soitonsiirto on käytössä

(Tietojen latauskuvake)

(Tietojen lähetyskuvake)

(Ohjelmiston asennuskuvake) Laitteen perusasetukset ovat saatavilla

(Asenna uusin ohjelmisto -kuvake) Ohjelmistopäivitys on saatavilla

(Järjestelmäpäivityskuvake) Järjestelmäpäivityksiä on saatavilla

(Järjestelmäpäivityksen latauskuvake)

(Asennetaan ladattu järjestelmäpäivitys -kuvake)

(STAMINA-tilan kuvake)

(Akun hoitotoiminnon kuvake)

(Dynaamisen värinän kuvake)

(Näyttökuva-kuvake) Näyttökuva tallennettu

(Musiikin toiston kuvake) Kappaletta toistetaan

(Sivutunnistuskuvake) Sivutunnistus-kuvaus on käytettävissä

(Lisää ilmoituksia -kuvake) Lisää näyttämättömiä ilmoituksia

Huomautus

Kaikkia laitteen kuvakkeita ei ole välttämättä lueteltu tässä luettelossa. Tämä luettelo on tarkoitettu vain tiedoksi, ja muutoksia voidaan tehdä ilman eri ilmoitusta.