Kadonneen laitteen etsiminen, lukitseminen ja tyhjentäminen

Google tarjoaa verkossa sijainti- ja suojausverkkopalvelun nimeltä Etsi oma laite. Kun kirjaudut Google-tilillesi, Etsi oma laite on oletusarvoisesti käytössä. Jos laitteesi katoaa, Etsi oma laite -palvelun avulla voit:

• paikantaa laitteesi ja näyttää sen sijainnin kartalla.
    • lukita laitteesi ja näyttää viestin sen lukitusnäytössä.
    • poista tiedot laitteesta.
    • soittaa laitteessa merkkiäänen, vaikka äänet eivät olisi käytössä.

Laitteen täytyy olla käynnissä ja yhteydessä Internetiin. Lisäksi paikannuspalvelun täytyy olla käytössä. Etsi oma laite -palvelu ei välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Lisätietoja on osoitteessa https://support.google.com/.

Laitteen paikannustoiminnon käytön tarkistaminen