Äänentoiston parantaminen

Voit parantaa laitteen ääntä määrittämällä ääniasetukset manuaalisesti.

Pakattujen musiikkitiedostojen laadun parantaminen

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Ota DSEE HX -toiminto käyttöön napauttamalla kytkintä.

Huomautus

• DSEE HX -toimintoa käytettäessä tarvitaan suuren tarkkuuden ääntä tukevat langalliset kuulokkeet äänen toistamiseksi lähes suuren tarkkuuden äänenlaadulla.
    • DSEE HX toimii vain kuulokkeissa, joiden 3,5 mm:n audioliitin on liitetty laitteeseen USB-isäntäsovittimella. DSEE HX -toimintoa ei voi käyttää langattomien tai USB-kuulokkeiden kanssa.

Äänentoiston parantaminen Dolby Atmos® -toiminnolla

1. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ääniasetukset.
    2. Ota Dolby Atmos -toiminto käyttöön napauttamalla kytkintä.
    3. Näytä lisäasetukset napauttamalla Dolby Atmos.