account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Yhteystiedot

    Käytä Yhteystiedot-sovellusta yhteystietojesi hallintaan.

    Yhteystiedot-sovelluksen kanssa voit esimerkiksi tehdä seuraavat toimet:

    • Yhteystietojen lisääminen ja muokkaaminen
    • Yhteystietojen siirtäminen
    • Yhteystietojen varmuuskopioiminen

    Lisätietoja on osoitteessa http://support.google.com/.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero