Käyttöönotto – kahden SIM-kortin laite

Laitteesi tukee ainoastaan SIM-nanokortteja. Kahden SIM-kortin laitteissa voi käyttää joko kahta SIM-nanokorttia tai yhtä SIM-nanokorttia ja yhtä muistikorttia.

Kahden SIM-kortin laitteita ei ole saatavilla kaikilla markkina-alueilla tai kaikilta operaattoreilta.

Tietoja siitä, miten tarkistetaan, onko laite yhden vai kahden SIM-kortin laite, on kohdassa IMEI-numeroiden tarkistaminen.

Huomautus

Voit estää tietohävikit sammuttamalla laitteen, ennen kuin vedät lokeron ulos ja poistat SIM-nanokortin (tai -kortit) tai muistikortin laitteesta.

Joko kahden SIM-nanokortin tai yhden SIM-nanokortin ja yhden muistikortin asettaminen

Kaavio SIM-korttien ja muistikortin asettamisesta korttipaikkaan. Oikea puoli takaa katsottuna, pää-SIM-kortin asettaminen alalokeroon ja muistikortin tai toissijaisen SIM-kortin asettaminen ylälokeroon.

Huomautus

Älä leikkaa SIM-korttia, sillä se saattaa vahingoittaa laitettasi.

1. Vedä SIM-korttipidike ulos.
    2. Aseta ensisijainen SIM-kortti kunnolla SIM1-paikkaan.
    3. Aseta joko toinen SIM-kortti (SIM2) tai muistikortti kunnolla pidikkeeseen oikein päin.
    4. Paina SIM-korttipidike takaisin paikoilleen varovasti siten, että se lukittuu paikoilleen.