Lisäohjelmat

Lisäohjelmat ovat pieniä sovelluksia, joita voit käyttää suoraan aloitusnäytöstä. Ne toimivat myös pikakomentoina. Esimerkiksi kalenterilisäohjelman avulla näet aikataulusi suoraan aloitusnäytöstä. Mutta kun napautat lisäohjelmaa, Sää-sovellus aukeaa kokonaisuudessaan. Lisäohjelmia voi ladata lisää Google Playsta.

Lisäohjelman lisääminen aloitusnäyttöön

1. Avaa Aloitusnäyttö ja kosketa pitkään sen tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee. Napauta sitten Lisäohjelmat.
    2. Kosketa pitkään lisäohjelmaa, jonka haluat lisätä, ja vedä se sitten haluamaasi paikkaan.

Lisäohjelman koon muuttaminen

1. Paina lisäohjelmaa pitkään, kunnes laite värisee, ja vapauta sitten lisäohjelma.
    2. Pienennä tai suurenna lisäohjelmaa vetämällä pisteitä.
    3. Voit vahvistaa uuden koon napauttamalla mitä tahansa kohtaa, kun Aloitusnäyttö on auki.

Lisäohjelman siirtäminen

• Paina lisäohjelmaa pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä se sitten uuteen sijaintiin.

Lisäohjelman poistaminen

• Paina lisäohjelmaa pitkään, kunnes laite värisee, ja vedä se sitten kohtaan Poista.