account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Valokuvien ja videoiden katselu

    Albumisovelluksessa voit katsoa kameralla otettuja valokuvia ja videoita ja vastaavaa laitteeseen tallennettua sisältöä. Kaikki valokuvat ja videot näytetään aikajärjestyksessä ruudukossa.

    Albumi-sovelluksen yleiskuvaus

    1 Avaa Albumi-aloitusnäytön valikko
    2 Näytä valikkovaihtoehdot
    3 Katso valokuvista ja videoista koostuva diaesitys
    4 Avaa Albumi-aloitusnäytön valikko sipaisemalla oikealle
    5 Näytä ryhmän kohteiden päivämäärä
    6 Näytä valokuva tai video napauttamalla sitä
    7 Näet sisältöä vierittämällä näyttöä ylös- tai alaspäin

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero