account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Kosketusnäytön käyttäminen

    Napauttaminen

    • Avaa tai valitse kohde.
    • Valitse valintaruutu tai asetus tai poista sen valinta.
    • Kirjoita tekstiä näyttönäppäimistöllä.

    Pitkä painallus

    • Siirrä kohdetta.
    • Aktivoi valintatila, jos haluat esimerkiksi valita useita kohteita luettelosta.

    Lähennys ja loitonnus nipistämällä

    • Nipistämällä voit lähentää ja loitontaa verkkosivuja, kuvia ja karttoja. Samoja toimintoja voi käyttää myös kuvia ja videoita kuvattaessa.

    Sipaiseminen ja vierittäminen

    • Vieritä ylös, alas, vasemmalle ja oikealle.
    • Siirry esimerkiksi aloitusnäytön ruudusta toiseen sipaisemalla vasemmalle tai oikealle.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero