Sivutunnistus: käyttö

Sivutunnistus-palkki helpottaa laitteen käyttämistä yhdellä kädellä. Voit näyttää Sivutunnistus-valikon kaksoisnapauttamalla näytön reunassa olevaa Sivutunnistus-palkkia tai palata edelliseen näyttöön liu’uttamalla sormea näytön poikki. Muista napauttaa tai liu’uttaa sormea Sivutunnistus-palkissa.

Huomautus

Sivutunnistus ei ole käytettävissä tietyissä tilanteissa, esimerkiksi kun Ultra STAMINA -tila on aktivoitu tai kun näytön näkymä on vaakasuunnassa.

Sivutunnistus -asetukset

Edelliseen näyttöön palaaminen sivutunnistinta käyttämällä

• Palaa edelliseen näyttöön liu'uttamalla sormea ylös tai alas Sivutunnistus-palkkia pitkin.

Sivutunnistus-toiminnon ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

1. Etsi ja napauta Asetukset > Näyttö > Lisäasetukset.
    2. Napauta Sivutunnistus.
    3. Ota toiminto käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla kytkintä.

Sivutunnistus -asetukset

Sivutunnistus-valikko

Valitse Sivutunnistus-valikko-asettelu ja se, näytetäänkö valikko lukitusnäytössä.

Sivutunnistuspalkin herkkyys

Säädä, miten Sivutunnistus-palkkia käytetään.

Määritä sivutunnistuspalkki

Valitse napauttamalla Tunnistin käytössä, käytetäänkö Sivutunnistus-ominaisuutta näytön yhdellä vai kummallakin puolella. Poista toiminto tilapäisesti käytöstä napauttamalla Poista käytöstä väliaikaisesti -kytkintä. Säädä Sivutunnistus-palkin pituutta, läpinäkyvyyttä ja sijaintia liukusäätimillä.

Siirry takaisin

Valitse, jos haluat käyttää Sivutunnistus-palkkia edelliseen näyttöön palaamiseen.

Valitse eleitä tukevat sovellukset

Valitse, mitä sovelluksia käytetään Sivutunnistus-toiminnon kanssa.